کاربرد Sumif و Sumifs در گزارشات کنترل پروژه:

آنچه می آموزید:
در برنامه ریزی و کنترل پروژه شما همیشه با یک سری داده ها و ارقام واعداد سروکار دارید که باید اطلاعات مورد نظر را از آن ها استخراج کرده و نتیجه درست را ارایه کنید. برای مثال احجام مربوط به فعالیت های مختلف که بسیار نیاز می شود یا اطلاعات مربوط به منابع پروژه و….. در این پست کاربرد Sumif و Sumifs در گزارشات کنترل پروژه که از توابع پراستفاده هستند برای شما شرح داده خواهد شد.
فرض کنید اطلاعاتی را به شکل زیر در اختیار شما قرار می دهند، این جدول داری ستون های مختلفی است که این ستون های اطلاعات زیر را نمایش می دهند. این ستون ها شامل واحد، دیسیپلین کاری، سطح فعالیت یا ساختار شکست کار، تگ نامبر، نام فعالیت ها، واحد اندازه گیری آنها و مقدار تخمین زده شده از هر فعالیت می باشد.
حال بر اساس همین جدول از شما خواسته می شود که اطلاعات زیر را محاسبه نمایید و برای مدیریت ارسال کنید.
الف – بر اساس جدول بالا میزان فعالیت خاکبرداری را برای کل پروژه محاسبه نمایید.
همانطوری که می بینید از فرمول Sumif زمانی استفاده می شود که نیاز دارید مجموع یک سری داده را فقط بر اساس یک شرط محاسبه نمایید. در این مثال شرط ما این است که فعالیت Excavation را شناسایی کرده و مجموع تمامی فعالیت های گفته شده را بدست آوریم.
اگر فعالیت های خاکبرداری را فیلتر کنید می توانید مجموع را ببینید و متوجه می شوید که نتیجه با عدد بدست آمده کاملاً مطابقت دارد.
ب- مقادیر فعالیت های خاکبرداری را برای واحد 51 محاسبه نمایید.
خوب اگر به سوال دقت نمایید تعداد شرط های گفته شده افزایش پیدا کرد. در این مثال شرط ها بدین صورت است که فعالیت حتماً خاکبرداری باشد وشرط دوم از شما خواسته است که این خاکبرداری مربوط به واحد 51 باشد هنگامی که می خواهید مجموع یک سری داده را برای چند شرط مختلف محاسبه کنید از فرمول Sumifs استفاده می کنید.
اگر واحد 51 و فعالیت خاکبرداری را فیلتر نمایید می بینید که نتیجه با عدد بدست آمده کاملاً مطابقت دارد.
3 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام مهندس جان بسیار عالی بود
با تشکر از زحماتتان
با سلام.مرسی بابت مطالب بسیار کاربردی سایتتون
با سلام
خیلی ممنون عالی بود.